Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni şi Condiţii

Aceşti termeni şi condiţii se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, căutarea şi utilizarea website-ului nostru şi/sau prin efectuarea unei rezervări, confirmaţi şi sunteţi de acord că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos. Aceste pagini, conţinutul şi infrastructura acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe aceste pagini şi prin acest website sunt în proprietatea, operate şi furnizate de ALFA HOTELS SRL, şi sunt furnizate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor şi condiţiilor de mai jos.

1. Scopul Serviciului

Prin acest website, noi, ALFA HOTELS SRL, oferim o platformă online prin intermediul căreia vizitatorii website-ului pot face rezervări la locatia noastra din Slanic Moldova, respectiv Hotel Venus. Rezervând o cameră prinwww.hotel-venus.eu sau www.hotelvenus.ro , intraţi într-o relaţie contractuală (care obligă din punct de vedere juridic) cu ALFA HOTELS SRL. Din momentul în care faceţi rezervarea, noi acţionăm direct între dvs. şi hotel, transmiţând detaliile rezervării dvs. hotelului şi trimiţându-vă un e-mail de confirmare.

Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personală şi non-comercială. De aceea, nu aveţi permisiunea de a revinde, folosi, copia, afişa, salva sau reproduce orice conţinut sau informaţie, software, produse sau servicii disponibile pe website-ul nostru pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.

Toate preţurile pe website-ul www.hotel-venus.eu sau www.hotelvenus.ro sunt afişate incluzând TVA şi toate celelalte taxe, cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare.

Uneori preţuri mai mici sunt disponibile pe website-ul nostru pentru un sejur specific la hotel, însă aceste preţuri pot avea restricţii şi condiţii speciale, de exemplu cu privire la anulare şi rambursare. Vă rugăm să verificaţi camera şi detaliile preţului cu atenţie pentru orice asemenea condiţii anterior efectuării rezervării.

2. Confidenţialitate

ALFA HOTELS SRL vă respectă intimitatea. Cu excepţia cazurilor în care legea cere divulgarea în orice jurisdicţie relevantă şi cu excepţia transmiterii la hotel a numelui, adresei de e-mail şi a detaliilor rezervarii precum și procesatorului de plati în vederea efectuarii plătii cu cardul, nu vom divulga informaţiile dvs. personale unor terţe părţi fără consimţământul dvs.

3. Anulare

Efectuând o rezervare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare / neprezentare şi cu orice termeni şi condiţii suplimentare, care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate şi/sau produsele oferite de hotel.
Vă rugăm să verificaţi cu atenţie detaliile camerei pentru oricare asemenea condiţii, anterior efectuării rezervării.
Vă rugăm să notaţi că puteţi fi taxat in cazul anulării/neprezentării în conformitate cu politica de anulare şi neprezentare a hotelului.
Recomandăm să citiţi cu atenţie politica de anulare şi neprezentare a hotelului, anterior efectuării rezervării.

4. Notificări pentru utilizatori

Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:

- să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră

- să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

Accesând formularul de rezervare prin care vă transmiteţi datele dumneavoastră personale în vederea efectuarii unei rezervari sau abonari la newsletter declaraţi că sunteţi de acord cu următoarele:
- ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate şi prelucrate de către ALFA HOTELS SRL;
- ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum şi în vederea unor contactări ulterioare;
- să primiţi din partea SC ALFA HOTELS SRL diverse oferte de cazare la locatiile noastre obiecte, serviciul de tip newsletter (primeşte noutăţi prin e-mail).

5. Revizuirea Termenelor şi Condiţiilor

ALFA HOTELS SRL, în calitate de administrator al website-ului www.hotel-venus.eu sau www.hotelvenus.ro poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.  

Politica hotelului: 

Cazare / eliberare camera

Cazarea începe cu ora 16 și se eliberează până în ora 12.

Un copil cu vârsta între 0 şi 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente.

Nu există spaţiu pentru pătuţuri în cameră.

Nu există spaţiu pentru paturi suplimentare în cameră.

Modalităţi de plată acceptate

Cărţile de credit sunt acceptate, dar şi plata în numerar şi transfer bancar.

Carti de credit acceptate: Mastercard, Visa.

Condiții de rezervare

Rezervarea spațiilor de cazare se va face în scris, completând formularul de cerere disponibilitate online, prin fax sau e-mail/telefonic.
Cererile trebuie depuse cu cel puţin 48 de ore înainte de momentul standard de check-in.

Comanda de rezervare va fi confirmată/infirmată de catre hotel, în scris, în maxim 24 de ore. Suplimentarea ulterioară a serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare.

Pentru cazul în care faceți rezervarea telefonic/ fax/ e-mail și nu avem la dispoziție datele dumneavoastră de card, plata în avans este necesară pentru confirmarea rezervării.

Condiții de modificare/anulare a rezervării

Toate modificările, decomandările și anulările se vor face numai în scris, menționându-se data, numărul comenzii de rezervare și numele în clar al clientului pe numele căruia s-a facut rezervarea.

TURIȘTI INDIVIDUALI : 

  • cu până la 2 zile înainte de începerea sejurului: decomandarea se face fară penalizări în sarcina Beneficiarului 
  • mai puțin de 2 zile până la începerea sejurului: Beneficiarul va realiza plata integrală a serviciilor anulate sau cel puțin prima noapte de cazare 

 

GRUPURI (minim 10 persoane) : 

  • în cazul rezervărilor de grup, Beneficiarul poate anula întreg programul fară penalități, cu 14 zile înainte de data sosirii clienților 
  • pentru anulările facute între 13-3 zile înaintea sosirii, Prestatorul va factura 30% din tariful contractat pentru camerele anulate 
  • cu 2-1 zile înainte de data sosirii, Prestatorul va factura 50% din tariful contractat pentru camerele anulate 
  • în ziua sosirii, pentru orice anulare, hotelul va factura Beneficiarului 100% din tariful contractat. 

Fumatul

Nu este permis fumatul în camere sau în spaţii publice; există locuri special amenajate. 

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Este posibilă parcarea gratuit la proprietate, în limita locurilor disponibile. Pentru parcare nu se face rezervare.
Deşi luăm toate măsurile de precauţie, nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. 

Animalele de casă

Este permis cu animale de companie în limita camerelor disponibile.

Modificări ale politicii hotelului

Politica hotelului poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.